IP TV

Met IP TV van Schiphol Connect kunt u uw doelgroepen (klanten, gasten, uw eigen medewerkers) voorzien van informatie op maat. Denk aan contactmomenten in uw winkel, wachtruimte, horeca gelegenheid en business lounges. Een commerciële boodschap of veelzijdig entertainment, de superieure HD-beeldkwaliteit van Schiphol Connect IP TV zorgt voor contactmomenten met échte impact.

De voordelen:Jouw klanten willen altijd en overal geïnformeerd en geëntertaind worden. Wij kunnen jou hiermee helpen met IP TV als een flexibele en efficiënte oplossing voor HD kwaliteit televisie, radio en streaming diensten voor op kantoor. Nooit meer iets missen van bijvoorbeeld het nieuws, interne nieuwsberichten of voetbal. Zonder extra kabels, gewoon over wifi. Maar wat krijg je eigenlijk met IP TV?

Internationale kanalen
Ontvang internationale zenders zoals CNN, Bloomberg, CNBC en vele andere. Deze zenders zijn te verkrijgen als extra losse zender of als onderdeel van een zenderpakket.

Narrowcasting      
Met Narrowcasting toon je op maat gemaakte content aan een bepaalde doelgroep. Je kan content laten zien op één- of meerdere beeldschermen. Zo is het eenvoudig om een boodschap over te brengen binnen je hele organisatie op een persoonlijke manier.

Eenvoudig streamen
Radio, muziek & YouTube zijn binnen handbereik met 1 klik op afstandsbediening. Ook is er de mogelijkheid om een eigen tv-kanaal op te zetten.

  • 38 kanalen, aan te vullen met 20 HD kanalen en diverse (internationale) zenderpaketten
  • HD kwaliteit: kijk tv alsof je er zelf bij bent
  • Slimme apps om de IP TV-kijkervaring verder naar jouw wensen aan te passen
  • Corporate channel: De professionele narrowcastingoplossing voor alle wensen op het gebied van corporate tv

Neem nu contact met ons op voor meer informatie.