De Britse beursgenoteerde telecom- en internetprovider Gamma Communications plc [LON: GAMA] neemt DX Groep BV over, de Nederlandse holdingmaatschappij waaronder Schiphol Connect valt. Gamma Communications is een succesvolle en snelgroeiende telecom- en internetprovider en markleider in de UK. Voor klanten van Schiphol Connect verandert er niets.

Jan Peter Kalksma, CEO van Schiphol Connect: “Dat wij nu onderdeel uitmaken van Gamma Communications is goed nieuws voor Schiphol Connect én voor onze klanten op de luchthaven. Wij gaan de kennis en ervaring van Gamma Communications inzetten en onze klanten gaan dat merken. Ik verheug mij erop om Schiphol Connect als onderdeel van Gamma Communications te blijven leiden. Schiphol Connect is een prachtig bedrijf en blijft hét aanspreekpunt op het gebied van internet en telecom voor bedrijven op of rond Luchthaven Schiphol.”

 

Over Schiphol Connect
Schiphol Connect is dé telecom- en internetprovider op de luchthaven Schiphol en levert telefonie en internet aan bedrijven en instellingen met een vestiging op of rond Schiphol. Op 1 juli 2017 heeft Schiphol Telematics een deel van haar telecom- en internetdienstverlening aan Schiphol Connect overgedragen. Schiphol Connect is niet gelieerd aan Schiphol Group.
Om bedrijven en instellingen op het Schiphol terrein van snel internet en moderne IP telefonie (VoIP) te voorzien, bouwt Schiphol Connect aan een geheel nieuw state of the art netwerk. De diensten van Schiphol Connect zijn volledig afgestemd op de specifieke eisen die bedrijven en instellingen op en rond de luchthaven hebben.

Over Gamma Communications
Gamma Communications is een op technologie gebaseerde provider van communicatiediensten voor de Britse zakelijke markt. De diensten van Gamma Communications, zoals Cloud PBX, Inbound Call Control Services, SIP Trunking, zijn ontwikkeld om te voldoen aan de steeds complexer wordende spraak-, data- en mobiliteitseisen van bedrijven. Gamma Communications biedt ook zakelijke (business grade) mobiele spraak en datadiensten aan.

Op 30 juni 2018 had het bedrijf 925 medewerkers in dienst.  Gamma Communications is actief op zes hoofdlocaties – met haar hoofkantoor in Newbury – en kantoren in Londen, Manchester, Glasgow, Portsmouth, Boedapest.